dimecres, de gener 11, 2006

"El Jardinero fiel", de Fernando Meirelles


Direcció: Fernando Meirelles.País: Rege Unit. Any: 2005. Drama, thriller.Interpretació: Ralph Fiennes (Justin Quayle), Rachel Weisz (Tessa Quayle), Danny Huston (Sandy Woodrow), Bill Nighy (Sir Bernard Pellegrin), Pete Postlethwaite (Lorbeer), Bernard Otieno Oduor (Jomo), Donald Sumpter (Tim Donohue).Guión: Jeffrey Caine; basado en la novela de John Le Carré.

Pel.lícula basada en la novel.la The constant gardener de John Le Carrer, que la podem llegir en català amb el títol El jardiner constant, Edicions 62, Barcelona, 2001.

Encara que és ficció l'expectador surt amb la idea que alguna cosa podria hi ha al Regne Unit quan unes empreses farmacèutiques britàniques a Kènia tenen cobertura legal i no legal per fer el que els sembla pel bé dels accionistes i en detriment de la població de país "ocupat" perquè del que es tracta és de vendre medecines caducades o fer experiments.

Evidentment, com és cine, that's entertainment, hi ha els ingredients imprescindibles, thriller, drama i amor. Per això la parella de l'espia bo, el jardiner, té problemes greus que ell ha de resoldre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada