dilluns, de juliol 24, 2006

Fa avui 23 anys a l'AVUI





La pàgina 8, DIÀLEG, del diari AVUI del 24 de juliol de 1983 va ser un tant insòlita perquè era ocupada, com es pot veure clicant aquí, per tres articles signats per tres militants del PSC (PSC-PSOE).

Transcric la capçalera de l'esmentada pàgina que diu així: Arran de la publicació, diumenge passat, d'un article de Jordi Font titulat "Només hi ha un catalanisme". s'ha obert una polèmica que avui complementem amb aportacions d'Albert de la Hoz, "La necessitat d'una autocrítica", que fa al.lusió directe a l'article de Jordi Font; d'Emili Granier-Barrera, "A la senyora Cambó", que precisa certs aspectes del seu primer article.

3 comentaris:

  1. Crec que havies d'haver continuat escrivint al diari, però com a columnista polític. POdries provar de trucar en Bassas a veure si t'inclou a les seves tertúlies del matí de Catalunya Radio!
    No sé com van, aquestes coses, però fa poc van fitxar una bona pedagoga perquè un dia va trucar donant la seva opinió en un programa i ara surt un cop a la setmana. Per què no ho proves?

    petonets de festa major!

    ResponElimina
  2. Gràcies arare, però a mi no se'm dona el llenguatge oral, segurament per la timidesa; per això, en tots els camps se m'ha donat millor la paraula escrita.

    ResponElimina
  3. Magnífica argumentació. No entenc perquè els socialistes com vostè no fan més soroll, no són més visibles.
    Suposo que vostè és una persona sensible i educada com en queden ben poques. I aquesta mena de persones avui costa que facin soroll.

    ResponElimina