diumenge, de març 25, 2007

Buon Compleanno!

Mina Anna Mazzini, coneguda amb el nom artístic Mina, fa avui 67 anys. Va néixer a Busto Arsizio, Lombardia, Itàlia, el 25 de març del 1940, va créixer a Cremona, per la qual cosa duu el sobre nom de LA TIGRESSA DE CREMONA.
Des d'aquí la felicito perquè és per mi la millor d'Itàlia i de les millors del món.

4 comentaris:

  1. Una senyora veu!! Sempre m'ha agradat moltíssim, Mina. En tots els registres, des del que ens presentes aquí fins a la balada més suau.

    ResponElimina
  2. Hola arare,
    Doncs tens raó, estava apunt de posar "Il cielo in una stanza", però és ja molt coneguda i m'ha semblat interessant aquesta demostració de scat, sense ser ni americana, ni negra.

    ResponElimina
  3. Il cielo in una stanza és més coneguda per la Carla Bruni 8que també m'agrada) que no pas per la Mina (que encara m'agrada més).
    Penso que la Mina no ha estat valorada com es mereix. M'agrada moltíssim més que la Barbra Streissand, que crida massa,tot i que també m'agrada,eh?, però si comparo, cosa que no s'hauria de fer, em quedo amb la Mina, que penso que modula més que la Streissand i passa millor del "crit" al "xiuxiueig" cantat. Però només és la meva opinió.

    ResponElimina
  4. Estem força d'acord. Mira, de Barbra Streisand tinc 2 CDs i de Mina en tinc 6 i no em faria res tenir-ne més, però vaja, considera que és 6 a 2, hahaha

    ResponElimina