EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimarts, de juliol 05, 2005

Els Jocs Olímpics del 2012

"Madrid" és un mot que pels catalanistes està maleït i això, francament, no ens fa més humans, ans al contrari.

Demà el C.O.I. decidirà quina serà la ciutat olímpica dels Jocs del 2012 i jo crec que Madrid no ho serà perquè no fa gaire ja es van fer uns Jocs a una altra ciutat espanyola, Barcelona. En aquest tema, però, no val a dir allò de que "Catalonia is not Spain" o coses semblants com es diu a vegades perquè perquè tan fonamentalista és qui diu que Catalunya no és Espanya com el que nega que Catalunya sigui una nació.

Com tots sabem el cava és la beguda de les celebracions per excel.lència i seria deplorable que -en cas de ser Madrid la ciutat triada- el poble madrileny no ho celebrés amb cava català perquè va haver un senyor que no fa faltes d'ortografia, però que de polític no en té res.

La cosa és que, com deia al principi, "Madrid" és un mot maleït perquè representa el poder, l'abús, l'opressió, la injustícia i més, però Madrid és també una ciutat on viuen persones com nosaltres, que treballen com nosaltres i que nosaltres els necessitem si volem que les coses millorin.

Així doncs, l'alcalde de Madrid, que té un tarannà envejable, acaba de dir que la ciutat olímpica espanyola és Barcelona i que la marca de Barcelona a favor de la candidatura de Madrid és essencial.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que tu firmaries el manifest dels lerrouxistes...

Albert ha dit...

a l'anònim només li puc dir que fins ara l'únic que he signat va ser en defensa del català en temps de Franco

Anònim ha dit...

"tan fonamentalista és qui diu que Catalunya no és Espanya com el que nega que Catalunya sigui una nació"

Home! Un ciutadà del món! "LOcation: Barcelona, Spain", no fos cas que algú s'ofengués. Per això llegeixes El Panfleto de Cataluña. Gent com tú és precisament el que necessita el nostre país.

Albert ha dit...

No sé pas que necessita el país, però el blogger no l'he creat jo. I gràcies que m'hagi entès fent un bloc sense cap ajut directe

Anònim ha dit...

Sí, molt simpàtics i molt bona gent, però això no significa que haguem de ser una colònia, ciudadanu del mundu.