EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de setembre 04, 2013

El 10 d'agost al Palau dels Jusupov (Sant Petersburg)

El palau del Príncep Jusupov és de gran significació en la història de Rússia perquè per una banda es considera que la seva fortuna era superior a la dels Romanov, és a dir, la dinastia dels tsars que va ser liquidada en la Revolució Russa, però per altra banda, un dels assessinats més importants d'aquell temps va ser el de Rasputin. Aquest assessinat va ser un complot que va tenir lloc en aquest palau, precisament va començar al sòtan i, naturalment, el principal protagonista va ser Fèlix Jusupov.

Les dues primeres fotos que aquí presentem estan fetes a la saleta a on Rasputin va passar les darreres hores i és a on Jusupov el va enverinar. La sala reprodueix en figures de cera com deuria de ser aquella macabra escena.

Totes les altres fotos mostren la magnificiència del palau. Com es pot suposar les obres més importants ara són a l'Ermitage.



Encara que sou pocs els que seguiu el meu periple per Rússia cal dir que entre el 5 i 9 de setembre seré al Ripollès, tanmateix tinc ja programades totes les entrades al blog de forma, com fins avui, quedaran publicades cada dia a les sis del matí. El 6 de setembre es publicarà la darrera entrada del viatge a Rússia.