EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dissabte, d’agost 30, 2008

Orchha i Jhansi - 16 Agost

En el camí cap Jhansi he fet una parada a Orchha per a visitar els seus palaus i el seu animat mercat i després he baixat de l'autocar a Jhansi a on he agafat el tren, la qual cosa ha estat també una experiència interessant per l'ambient de l'estació.
.
A causa dels palaus, Orchha és també una ciutat turística i és plena de venedors i captaires. A l'Índia, com sembla arreu del món, els captaires estan organitzats per una màfia que controla els llocs on s'hi ha d'estar i saben quina és la quantitat recaptada aproximadament.
.

Una simpàtica nena d'Orcha i una simpàtica foto d'un nen que fa pipí des del seu vagó ajudat per la seva mare a l'estació de Jhansi.
.
El punt final del recorregut ferroviari ha estat Agra. L'estació de tren d'Agra presenta un aspecte corprenedor, fins al punt que una companya del viatge, quan ha vist el panorama, s'ha posat a plorar i és que no és poca cosa veure quantitat d'homes i dones i nens dintre i fora de l'estació dormint al terra de qualsevol manera i intentat recollir alguna almoina si cau.
.
Com ja he dit la trimartú hindú està formada per Brahma, Vishnu i Shiva i són respectivament el creador, el conservador i el destructor. En conjunt representen el cicle vital, el naixement, la vida i la mort.