EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dilluns, de setembre 01, 2008

Jaipur - 18 Agost

A un quart i mig de nou ja era al llom d'un elefant, que com tantes coses que un fa per primera vegada, impressiona més abans de fer-ho que quan hi ets. Com tots sabem l'elefant és un animal de caminar tranquil i per tant és còmode sobretot si per pujar-hi ho fas des d'una mena de moll i no has d'aixecar la cama fins al llom...
.
L'excusa d'aquesta experiència és entrar al Fort d'Amber muntat en elefant a guisa d'un maharajà. Em plau dir que detalls de sostenibilitat també arriben aquí i actualment els elefants només fan quatre passejos al dia pels turistes i una vegada fets obligatòriament han d'anar a descansar.
.
Un cop vist el fort he visitat els diferents palaus que el forma i com altres obres arquitectòniques de la zona és una combinació de l'art hindú i de l'art musulmà. Una meravella. La primera foto.
.
Després hem anat a veure uns chhatris que són a la vora de Jaipur. Els chhatris són cenotafis de tradició índia, es tracta de pavellons amb cúpula de ceba i són al lloc exacte a on tingueé lloc la cremació. Per descomptat que són memorials d'una persona distingida, sigui pel seu títol (maharajà) o pels diners. La segona foto.
.
Com és normal en el turisme, l'agència ens va portar a un taller que es fan catifes a mà i la tercera foto ens mostra una senyora en acció.
.
Ramakrishna deia Uns l'anomenen Brahma. Jo prefereixo dir-li Mare. Shakti és la mare universal, l'energia que brosta del mateix Shiva, la creadora de la naturalesa i ella és la naturalesa, el pensament de Shiva, la seva energia per a crear i recrear els grans universos. Tots els aspectes de la naturalesa, des dels més sublims fins els més toscos, des dels més bells fins el més atroços, són la pròpia Shakti.



.