EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, d’abril 13, 2006

Per Tunísia: El-Djem, Monastir i Port el Kantaoui









De sortida de Safāqis hem anat cap a El Djem per fer una visita a l'Amfiteatre Romà del 238 de la nostra era i el més important del nord d'Àfrica (fotos 1 i 2) en el mateix poble de Monastir he fotografiat un parel de portals comercials, una papereria que m'ha atret per la retolació sobre la paret, de fet hi ha moltes així en zones no turístiques i de fet em vaig apartar del grup per tenir-la prop i he de dir que des de l'autocar n'he vist de més maques (foto 3) i l'altra és una barberia, la característica de totes les barberies a Tunísia és que tenen esteses les tovalloles al carrer, com es pot veure (foto 4).

Les fotos 5 i 6 corresponen al faraònic mausoleu a la memòria de Habib Borguiba, que és l'home que va assolit la independència de Tunísia de França i va ser el primer president de la república.

Parada per dinar a Port el Kantaoui i de passada foto al cartell en que hi ha la foto de l'actual president (foto nº 7). Cartells com aquest n'he anat veient en tot el viatge, per la qual cosa recomano molt vivament fer una lectura aquí. Finalment (foto nº 8) tenim una petita vista del port esportiu.

Més fotos