EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dilluns, de setembre 26, 2005

FOTO-DENUNCIA avui al diari QUÈ!


El meu suggeriment seria que posessin una torreta amb una planta dins el cistell. Seria una decoració digne i de passada evitaria que les llaunes es quedessin dins.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha d'estar avorrit per enviar bestieses a així a Diaris per borderlines profunds com el Qué! (Què cridant, a més, com si no anessim prou exaltats).

I deixa de fer pings falsos a Catapings o et trencarem les cames.

Albert ha dit...

Durant la transició rebia anònims de feixistes d'Espanya i ara els rebo de feixistes catalans

Anònim ha dit...

l’anònim aquest, està un xic amargat, no?
Anònim, Si aquest noi fa ping falsos i tu ho saps, tonto tu d'entrar-hi. Deus tenir ben poca feina per anar-ho comprovant!

Anònim ha dit...

En resposta al teu comentari al meu bloc: T'escric aquí com a resposta al que has posat al meu blog car potser no la veuries. No entenc la mania que teniu molts de ficar-se amb el temps dels altres perquè que jo sàpiga pocs feu blogs per a guanyar diners. El problema de fons que sembla tu no veus és que amenaçar d'una manera anònima és feixisme i ho fa un que és de l'equip de Catapings, un directori del blocs en català i només tenim dos directoris en català i crec que en una llengua minoritària com la nostra, tots som necessaris.

Enviat per Albert — 27 Set 2005, 22:42


Si t'entenc perfectament Albert, Però tens proves d'això que dius. Aquest tema ja ha generat molta polèmica per la blogosfera catalana. Hi va haver-hi un senyor que col•laborava amb catapings que si que es va poder descobrir, mitjançant la ip, que manipulava certes coses.
Però el teu anònim, pot ser qualsevol pirat d'aquest món. No forçosament de l'equip de cataping.