EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

diumenge, de juliol 29, 2012

Caen i Honfleur, Normandia, França.

Caen

Aquesta ciutat va ser capital de la Baixa Normandia en temps de Guillem el Conqueridor, que va ser també rei d'Anglaterra; malgrat que conserva arquitectura medieval per estar a prop de la costa en la que es vafer el famós desembarcament de Normandia (veure entrada anterior), la ciutat va ser durament castigada per les bombes.

Es coneix com l'Abadia dels Homes. Actualment és l'Ajuntament


Església de Saint-Étienne-le-Vieux

Honfleur
Es tracta d'un petit poble amb port a la costa de Normandia. Bellament turístic.


 




Fins aquí tenim diverses vistes que confirmen que Honfleur és un poble bonic



Honfleur, però, no solament és un poble vell, sinó que els artistes se l'han fet seu o, més possiblement, els que volen fer negoci arran de l'art. Així apareixen en venda cases per a ser convertides en "ateliers" (tallers d'artista). La foto de l'esquerra mostra un racó bonic de la part antiga i, com a tal, més d'un pintor han posat el rací en una o més d'una pintura, de forma que l'Ajuntament, que també explota el negoci han penjat al cartell de la dreta com a reclam turístic i artístic. Aquest cartell al podem veure més petit a la dreta de la foto de l'esquerra.


En el mateix carrer, passant dessapercebut de la majoria dels visitants del poble, m'ha atret aquesta antiga escola pública, que té  tota la dignitat d'un país com França perquè trobar a Espanya una escola antiga així no hi ha cap dubte que seria una escola privada, és a dir, religiosa.