EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dissabte, de desembre 31, 2005

Uns dies a València II










Si ahir vaig posar les fotos de la València de tota la vida, avui hi poso la València nova, que porta un nom: Santiago Calatrava. M'agrada l'obra de Calatrava, però em començo a preguntar si m'agradarà sempre perquè, indubtablement, la seva marca és molt -o massa?- sostinguda, és a dir, que entre el pont que hi ha a Sant Martí de Provençals, que té molts anys o l'obra que l'hi vaig veure a Toronto i el que hi ha a València no hi ha cap diferència.

L'excepciò la tenim en aquesta "Font a l'activitat marinera" dissenyada conjuntament per Antonio Llopis Alandí, Enginyer Industrial de l'Ajuntament de València, i Luis González Lorenzo que representa una barca amb la vela desplegada i que està feta amb una estructura bàsica d'acer inoxidable i cortines d'aigües, 1998-1999. Luis González és professor de Física al Centre Alzira-València de UNED “Francisco Tomás y Valiente”

4 comentaris:

Pedro ha dit...

Et recomano un article a l'Avui d'avui d'en J.F. Mira, parla de València.

Albert ha dit...

Em sap greu, però per la xarxa no he sapigut trobar-lo. Si me'l pots enviar n'estaré agraït

Pedro ha dit...

http://www.avui.com/avui/diari/06/gen/02/125539.htm

M'estranya que no compirs l'Avui. Ho dic sense segones intencions ni res.

Albert ha dit...

Gràcies. N'era conscient de la incompletitud de la visita, però no anàvem amb cotxe. De J.F. Mira he llegit la "seva" traducció dels evangelis. Premsa: dissabte compro EL PAIS per BABELIA i el diumenge LA VANGUARDIA per tradició. L'AVUI el vaig deixar quan Maluquer va deixar la direcció malgrat que en teoria sóc accionista