EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de juny 06, 2007

Cap de setmana a El Montanyà



Encara que en la meva declaració de propòsits d'aquest blog se suposa que he de parlar d'excursions o sortides del cap de setmana, quasi no ho faig mai o només ho faig quan són caps de setmana prou llargs que han justificat una escapada amb avió.
.
Com per una banda tot el que pago d'IBI va a l'Ajuntament de Barcelona, vull dir que no tinc cap segon habitatge, i per l'altra, la meva dona és una fura davant l'ordinador a la recerca de quelcom econòmic. El resultat va ser que el passat cap de setmana vam anar a EL MONTANYÀ RESORT, que és un hotel de pocs pisos d'alçada i format de vàries instal.lacions, situat en una zona que se'n diu El Montanyà dins del municipi de Seva, en el Parc Natural del Montseny.
.
Jo no m'havia ficat mai en un SPA i com en l'oferta d'aquest hotel i incloïa un circuit pel SPA em vaig estrenar en aquest veritable aiguabarreig, sobretot pel que fa a temperatures; i també el que en podríem dir a formats, que si bombolles o dolls potents o no tant. Diuen que tot aivò va bé per a la circulació de la sang, Beneïda sigui; tanmateix quan això es fa una vegada a la vida no té cap sentit. I aquest és el meu cas.
.
De tota manera com aquest hotel té només tretze mesos les instal.lacions del SPA i de tot són impecables. Tot és realment nou i com sóc conscient que en aquest país el manteniment és dolentíssim doncs un servidor agraeix trobar-ho tot nou.
.
L'habitació és el luxe de la senzillesa, vull dir que no é gens luxosa, fusta blanca, però tot impecable amb abundor d'espai per a posar les coses. I l'espai avui dia és luxe.
.
Tot amb això el mèrit més important de l'hotel és que té vida. Hi ha molta gent i se'n sapigut atreure diverses menes de públic. Hi ha la família que tenen com taca principal fer que els fills mengin o es distreguin. La parella d'enamorats. Les colles d'amics que venen a practicar els diversos esports, el banquet d'un aprimera comunió i, sobretot, el producte estrella de l'hotel, casaments. En un mateix dia pot haver més d'un casament. Clar que a la nostra Santa Maria del Mar en pot fer cinc en un dia, però és que en aquest hotel després de muntar el casament civil estil made in USA fan el banquet.
.
Malgrat que De gustibus non est disputandum la idea de casar-se en aquest lloc no em desagrada, al contrari. El que em desagrada és que des del principì fins el final pugui ser un espectacle per personal aliè al casament no m'agrada, tot admetent que els que miren tenen un comportament correcte, és a dir, un comportament correcte per estar d'oci al camp, com es pot veure a la foto. De tota manera la foto mostra el que en podríem dir dos ambients, mentre uns van d'allò més ben arreglats, uns altres romanen asseguts a l'herba amb pantaló curt. Lògic, respectable, però no m'agrada.
.
A nivell personal, com deia al principi, com no tinc cap torre o masia, si vull respirar una mica millor que a la gran ciutat, no tinc més remei que rascar-me la butxaca i, per això, el Parc Natural del Montseny és ideal per la proximitat. Com una prova, si cal, de la netedat de l'aire és que a prop, es pot veure al mig de la segona foto -foto feta des de la meva cambra- un observatori astronòmic, concretament l'Observatori Esteve Duran.