EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de juliol 11, 2007

"Qubo Gas" a la Fundació Miró



Possiblement la Fundació Miro, la de Barcelona és clar, és un dels llocs que hi vaig més sovint i dels que em sento quasi com a casa. M'agrada molt com està dissenyada i la cafeteria actual no té res a veure amb aquell petit taulell que havien tingut al costat de l'escala que duu a la sala d'actes. Ara és una terrassa ample que em permet fer el cafè tranquil.lament abans d'entrar a veure l'exposició temporal.
Tot això que s'afegeix a l'interès de l'obra exposada.
Qubo Gas és el nom d'un equip format per tres artistes que treballen a França. L'obra l'exposen a l'Espai 13.
En la seva obra utilitzen diferents mitjans, tant els tradicionals dibuixos amb retoladors com les aquarel.les, però també treballen amb la informàtica.

Com les fotos que hi poso no són gaire bones, recomano un cop d'ull en aquest Parc d'Aquarel.les fet per al programa Net Art de la Tate Modern, de Londres.
Els collages fets amb aquarel.les són d'una especial delicadesa i que recorden la pintura japonesa i els treballs fets amb ordinador deixen clar que és un mitjà que pot amb totes les disciplines, que ens fa petit els qui tenim la sort de veure només com comença la informàtica.

En qualsevol cas qui vagi a la Miró a veure l'obra de Sean Scully, que no passi de llarg de l'Espai 13, que també val la pena i acaba abans.