EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de setembre 21, 2006

FENG SHUI, de Kwan Lau



Acabo de llegir FENG SHUI, Reordene Su Entorno Para La Salud y El Bienestar, de Kwan Lau. Editat per EDAF, Madrid 2004. 170 pàgines.

Es tracta d'un llibre curiós que no m'ha aportat gaire i que és una confirmació més de la dita catalana que cada terra fa sa gerra perquè si no crec en el tarot i si m'empipo quan em pregunten de quin signe sóc, doncs el Feng Shui exigeix també creure.

Potser pot interessar qui estigui en condicions de fer-se una casa de tal manera que pot dir a l'arquitecte cap a on cal orientar la finestra de la sala principal o la del dormitori i, sobretot, la de la cuina perquè no s'empipi el déu de la cuina.

Pel que a mi respecte ho tinc fatal perquè dormo quasi a sota de la finestra, la qual cosa em fa molt vulnerable dels mals externs i per acabar d'arreglar-ho quan la porta del dormitori està mig oberta esdevé el tall d'un ganivet que m'apunta. Ho tinc clar!

Per compensar tot això el llibre conté també uns talismans que es poden posar a diferents llocs de la casa. De moment no n'he tret cap del llibre, però per si de cas recordo que el que hi ha aquí en fons vermell i caràcters negres és el Talismà Yuhuasi (Mestre de la Flor de Jade). Representa la puresa, la pau i l'harmonia, i segons l'autor, es pot posar a qualsevol cambra, encara que resulta d'especial utilitat per a ajudar a neutralitzar un sector dolent, com seria el cas del meu dormitori.