EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, d’abril 27, 2006

Alejo Vidal-Quadras


En política és normal insultar o considerar que tal mot és un insult. Així fa molts anys vaig veure usar el mot comunista per insultar i avui dia és també relativament normal emprar el mot feixista també per insultar.

De la mateixa manera doncs a Catalunya a vegades a un se li ha dit botifler amb ànim d'insultar perquè no s'està d'acord amb les seves propostes, per exemple, molts no estarem d'acord amb l'Albert Boadella, però no se li pot dir botifler, però indiscutiblement el senyor de la foto és un botifler amb tots els drets perquè el que ha fet només té una finalitat: fer mal a la llengua catalana, la llengua de la seva regió o C.A. o com a ell li plagui dir.

Ningú no li demana que sigui nacionalista català, però em permeto dir que fins i tot un nacionalista espanyol no hauria de declarar-se enemic de la llengua i cultura catalana perquè un nacionalista espanyol en estat pur el que hauria de fer és defensar en carn i ungles totes les cultures i llengües espanyoles. Tanmateix, a la pràctica el nacionalisme espanyol s'engreixa trepitjant les altres cultures de la pell de brau i fent-ne del castellà una mena de religió única i posant, doncs, en marxa una inquisició per declarar la nostra llengua ilegal fora d'Espanya ja que no ha pogut fer-ho dintre.

Si us plau, cliqueu aquí

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca el Vidal-Quadras!


joer, pensé que todos eran fachas y catetos por ahí por el Este. Menos mal que hay gente no nazionalista ahí...

:D viva Ciudadanos de Cataluña!!

Anònim ha dit...

Tens raó Albert, però et diré, tot i que sé que discreparé amb tu :) que el més trist encara està per arribar, i és veure com el PSOE, que no ha permès l'ús de la nostra llengua al Congrés de Diputats, fa bandera del català a Europa només per carregar contra el PP. Només som una eina política al servei de qui mana, o de qui vol manar, a Madrid.

Anònim ha dit...

Vidal-Quadras fa molt temps que ha perdut 'els papers', resulta ja un personatge grotesc, però el que em sobta és que tingui 'audiència', encara.

Anònim ha dit...

Fa mal a l'oïda sentir bajanades tan grosses com les que diu aquest personatge i els del seu partit. Però aquest no és un país normal i, malauradament, no podem esperar que ho sigui...

Son ha dit...

(sense comentaris) ja acostumo a ser proy grollera parlant...
Petonets

Montse ha dit...

Vade retro... Alejo!!! (encara sort que no es fa dir Aleix (faria malbé el nom)

Pedro ha dit...

I a més va insultar els que li demanaven la llengua catalana a Europa.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb Rosa de sang... com podem pretrendre que se'ns reconegui el català a Europa si no ens deixem que el parlem al Congrés dels Diputats?????? Ara, això del senyor aquest, no té nom...

Albert ha dit...

Crec que una cosa és que els ciutadans tinguem el dret d'usar la nostra llengua a qualsevol institució, des de la municipal a la europea i una altra fer que un parlament sigui multilingüe. ¿Vol dir que un parlament en català podria ser contestat amb un en basc?