EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dissabte, d’abril 15, 2006

Per Tunísia: Toūnis, Gartās i Sidi Boū ZidDintre del mateix Toūnis (Tunis) visitem el Museu Nacional el Bardo que té una gran col.lecció de mosaics de l'època romana entre els que destaca un amb la figura de Virgili.

Després vam sortir cap a Gartās (Cartago) a on vam visitar les ruïnes de les termes romanes d'Antonino del segle II, que són considerades les més grans de l'imperi romà després de Caracalla i Dioclecià. Val a dir que quan es fan fotos a les termes l'objectiu no ha d'anar mai en direcció a la casa del president que està al costat. Ho diuen els guies, els cartells i hi ha vigilància...

Finalment vam anar a Sidi Boū Zid, que com es pot veure per les fotos és un poble preciós. Té un port esportiu i l'ajuntament obliga a pintar les cases de blanc i les portes i finestres de blau, que ja s'ha vist pel país i també recorda a Essaouira (Marroc).

Les sis primeres fotografies estan fetes a Sidi Boū Zid. Una de les coses que m'ha cridat positivament l'atenció a Tunísia són les reixes de les finestres que enlloc de ser verticals són corbes en la sortida cap enfora, això fa que des de dins no sembli tant una presó i permet, doncs, abocar-s'hi i mirar cap a avall. En aquest sentit preciso que la segona i la tercera foto són de la mateixa finestra, per dintre i per fora respectivament.

La foto nº 7 està feta a les termes i la nº 8 és l'aqüeducte que duia l'aigua a les termes.

Les dues darreres fotos estan fetes al Museu Nacional el Bardo

Més fotos

4 comentaris:

Joana ha dit...

La foto desde dins de la finestre m'agrada molt i la platge, és clar...
Un petonet.

bondia ha dit...

bon dia albert de la hoz!

Nirisla ha dit...

es sapigut plasma tots els colors i contractos de aquest pais,totes les fotos son magnificas,m'en es fet agafa ganes de visitarlo...llastima que els seus habitans no sapiguen valoras tot el que tenen i que alguns es dediquin a fotre ensurts als eventuals turistas que com tu i la teva dona i aneu per observar tota la seva bellesa.
Lo dit felicitats per les magnifiques fotos i les seves explicacions que reflexen tots els seus paratges de cine.
gracies per compartiro
un peto albert

Albert de la Hoz ha dit...

A tots tres moltes gràcies per la visita