EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

divendres, de maig 12, 2006

A la revista POSIBLE fa avui 29 anys





Encara que a vegades usava pseudònim, aquest tipus de cartes publicades a Madrid van originar que rebés més d'un anònim per correu.
El nom de Jaume Compte és un homenatge a Jaume Comte.

Comprenc que més d'un no ho llegirà perquè la lletra surt un xic massa petita, però si més no, aquí queda constància del que vaig fer quan encara no s'havia aprovat la Constitució i les aigües polítiques estaven molt remogudes, més que ara. Ara la política és de partidismes, aleshores er una altra cosa.

7 comentaris:

Pedro ha dit...

Ets incansalbe Albert.

Montse ha dit...

Els dos bocins de lletra més petita no els llegeixo ni amb ulleres, però puc entendre el sentit que li dónes a tot plegat i et felicito. Insisteixo, a més, en el que ja t'he repetit més d'una vegada: agafa totes les cartes, les d'Albert de la Hoz i les de Jaume Comte, posa-les per ordre i publica-les... són prou interessants com per obtenir un bon document d'una època que continua vigent. Tot plegat és Història i l'Història sempre interessa. UN petó molt gros i blau.

Albert ha dit...

pedro: En el teu blog et queixes de falta d'argumentació, però dir-me que sóc incansable no sé si és un argument.
arare: No tinc la pretensió que s'ho valgui, però per si de cas, et dic que si dones l'ordre d'imprimir a allò de lletra petita et sortirà força llegible. Sobre el llibre que em dius, m'ho prenc sincerament com un elogi, però no em faré editor dels meus escrits perquè amb el pas del temps, per mi, molts no tenen interès i pensa que només poso al blog una tria, no tot ni de llarg.

Son ha dit...

Molt bones argumentacions Albert i ho diu una "xarnega" que reivindica ambdues llengües i se sent barcelonina perquè va nèixer, viu i treballa en aquesta ciutat (per a mí no es cap incongruència però per a molts si).
Haurien d'ensenyar-nos més filosofia a l'escola; dialèctica i lògica... però de vegades penso que no és així perquè llavors seríem una ciutadania massa perillosa. En qualsevol cas: un gust que siguis tant "perillós". Petonets i bon cap de setmana.

Son ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Mikel ha dit...

Curios si senyor , tot i que costa força de llegir

Albert ha dit...

son: Gràcies. Sí noia, com sóc tossut de mena, si no em vaig callar quan aixecar la veu podia resultar incòmode, ara no em callo un pet.
mike: T'agraeixo la paciència d'haver-ho llegit.