EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dilluns, de maig 01, 2006

Primo di Maggio a Torino











No, no he anat a Torí a fer turisme polític, però quan pel matí agafàrem la via Po per anar cap al Monte Cappucini ens vam trobar amb la manifestació del Primer de Maig. Així doncs ens hi vam estar una estona perquè no deixava de ser interessant de veure l'ambient, tant dels que feien la processó amb banderes o formant part d'una banda, com del públic que estava a les voreres.

Per un que ve d'on ve, amb les vivències malsanes que porta, em xocava sentir La Internacional per una filharmònica.

Al costat meu una senyora va dirigir-se a una policia que teníem just davant per dir-li amb duresa i educació que era la primera vegada que veia la policia el Primer de Maig. La policia li va respondre amb el mateix tarannà que sabien molt bé perquè ho feien. Aparentment ens va semblar que entre les persones de la tercera foto, que el públic els deia Produ, Prodi, Prodi, hi havia un d'alt nivell de la política italiana.

Les fotos no requereixen gaire explicació a part del fet que quan van passar els partigiani em va emocionar sentir el comentari de què ja queden pocs, però, malgrat tot, els pocs duien el seu estendard.

Finalment he de constatar el que ja he dit alb bloc més d'una vegada sobre la visita a la capital del Piamonte: la civilització en el comportament de la gent. Acabada la manifestació tots formals cap a casa i aleshores és quan em ve a la memòria que no fa gaire estava al carrer Pelai, tocant a la plaça Universitat i va haver una manifestació de no sé per a què. Al darrera de tots van haver uns tres joves que es van posar el passa-muntanyes i vinga! a embrutar parets!

Per més fotos heu de pujar a les golfes

4 comentaris:

Montse ha dit...

Saps què? A Paris l'any passat vaig veure que les pintades i els graffittis estaven tots a l'alçada dels terrats, però a la part de baix de les cases no n'hi havia ni una. No sé si és una norma d'allà o és que s'ha posat de moda fer-ho d'aquesta manera... s'ho podrien pensar a totes les ciutats!!!
petonets blaus!

Albert ha dit...

Gràcies per la visita Montse. Encara que no fa massa he estat a París, la veritat és que no ho vaig veure. Quan hi torni (espero que hi torni) m'hi fixaré.
Petonets

Viv. ha dit...

Aunque me incomodan las multitudes es bueno ver gente que apuesta y se compromete por el bien colectivo. Daré un vistazo a tu otro blog, besos.

Albert ha dit...

blueberrie, gracias por la visita y, efectivamente, no estamos solos, por suerte siempre habrá personas dispuestas. ESpero que te haya gustado mi blog-buardilla. Un beso