EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

diumenge, de juny 18, 2006

Avinguda Josep Terradellas


L'Avinguda Josep Terradellas està a una illa de L'Herald de l'Eixample i aquesta avinguda, en el tram que va de la plaça Francesc Macià fins el carrer París, separa Les Corts de Sarrià de l'Eixample.

La ciutat de Barcelona és de les que té una relació habitant/espai ajardinat més baixa i, sospito, que a l'Eixample aquesta relació és més baixa encara, per la qual cosa qualsevol espai florit, encara que siguin pètals caiguts dels arbres, fa gust de veure. I porto uns dies veient aquest paissatge, que no és gran cosa, però és el que tenim.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest arbres, que crec que es diuen tipuanes, són molt freqüents, ara, als nostres parcs, jardins i carrers. Han crescut molt bé i han substituït altres espècies amb prou fortuna. Quan cauen aquestes flors grogues, que, per cert, coincideix amb l'època del Corpus, si fa no fa, sembla que et possin ben bé les catifes florals. A un parc que tinc a prop de l'escola, a més, es barregen aquestes flors amb les de les buganvil·lies, que també cauen, i tot plegat ens diu que ja ha arribat l'estiu, de veritat.
Ara, també he de dir que una moda, al pati de l'escola, és agafar les floretes grogues i anar-se-les tirant pel cap, barrejades amb sorra i restes orgàniques, cosa poc adient al poètic conjunt. Els infants, ai.

Ferran Caballero ha dit...

Encara ens hi trobarem doncs. Potser si que necessita una remodelació

Albert ha dit...

julia, no em sorprèn que m'alliçonis en nomenclatura de la flora; el que em sorprèn és que sigui tan bèsties de barrejar-te a la cara pètals i sorra. Jo de nen tirava llufes (una mena d'espiga) que es clavaven a la llana del jersei.
ferrancab, no t'entenc. No sé a on ens podem trobar ni de quina remodelació parles.

Montse ha dit...

Jo no sé quina mena de floretes són però m'agraden molt (el groc és un dels meus colors preferits, per això m'agrada tant la ginesta, deixant a part l'olor)

Tinc un petit-gran problema, jo, amb alguns arbres de Barcelona, suposo que són els que en diuen "platans": a la primavera, quan passo per la Gran Via conduint, faig tants esternuts que un dia em fotré una bona castanya amb algun cotxe despistat, perquè us asseguro que en faig quaranta o cinquanta seguits (horrorós)

Gràcies per la foto, Albert. És molt maca.

Montse ha dit...

eps! ara rellegeixo i sembla que hagi volgut dir que l'olor de la ginesta no m'agrada. Error: L'olor de la ginesta m'encanta!!! (cada dia m'explico pitjor)

Anònim ha dit...

Viví en Mallorca 1 año,en Madrid durante 2 años y ahora vivo en Vallcarca, detrás de Parc Güell.
No se en que estadísticas te basas para decir que es la ciudad menos ajardinada, pero te puedo asegurar que en Mallorca escasean altamente los espacios verdes y en Madrid los hay, pero de una forma muy artificial y no creo que en mayor medida que en Barcelona.

Dejando las discuciones, muy bonita la foto, muy bonita la ciudad y gracias por la Barcelona que habéis construido.

Un saludo.

Perdona mi castellano, pero no domino bien el catalán.