EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimarts, de novembre 21, 2006

Felicitats Restaurant Saüc

Encara que L'HERALD DE L'EIXAMPLE no és, ni pretén ser, un blog gastronòmic, sí que vol ser una mica el blog de l'Esquerra de l'Eixample perquè tot l'Eixample és massa gran.

Ahir va ser notícia que uns quants restaurants han guanyat alguna estrella Michelin. Des d'aquí vull felicitar al Resutaurant Saüc perquè és el primer de l'Esquerra de l'Eixample. Vull dir el primer de veritat perquè Can Gaig ve d'Horta i Lasarte hem de considerar que l'estrella és del País Basc com és catalana l'estrella del Sant Celoni de Madrid.

Mentre que els del Saüc es van establir fa anys a Passatge Lluís Pellicer i fent allò que diem la feina ben feta la reputació gastronòmica ha anat pujant i tal com es preveia ha guanyat una estrella. Si en guanyarà més o no, crec que no és important.

Més d'una vegada he escrit que en aquest país no se sap fer manteniment, per tant, si es guanya una estrella Michelin, l'essencial és doncs mantenir-la, que no és poca cosa.

La propietat del restaurant és una parella i em plau poder dir que ella com a mínim és del barri de tota la vida perquè va fer l'EGB a la mateixa escola que la meva filla, per tant, són gent del barri.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa un sopar...pagant tu, que ets del barri, és clar! Salut i felicitats coveïnals.

Albert ha dit...

Gràcies per això de salut, però els únics a felicitat són ells.
Ja fora bo que un dia fessin un dinar al passatge com fan a Gràcia per la Festa Major, però "no chance". I jo no sóc del passatge eh!