EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dilluns, de febrer 26, 2007

De sabates

En una bona part del món la gent es protegeix els peus mitjançant les sabates i nosaltres, en el nostre entorn més immediat, no ens podem imaginar sortir al carrer sense anar calçat perquè veiem els carrers, amb les seves pedres, vidres i brutícia, com un perill pels nostres peus.

Tanmateix, som alhora conscients de la gran responsabilitat que atorguem a les sabates. De fet és escaient dir que les sabates són un dels nostres millors aliats davant uns riscos evidents en aquest món i, al mateix temps, són la tortura dels nostres peus.
La prova que són una tortura és que quan ensenyem les sabates que ens acabem de comprar, tot dient que són molt maques i estan de moda, sempre acabem fent la remarca que “i a més són molt còmodes”. Ho diem com un atribut quasi metafísic perquè, en aquell moment, les sabates noves estan en estat de gràcia, però ja vindrà el dia aquell que les maleirem i direm que són una tortura.

6 comentaris:

Joana ha dit...

Tens tota la raó, els peus per mi és una de les parts més importants.
Unes bones sabates son garantía de comoditat i descans.
Un escrit molt interessant Albert.
Un petonet.

Albert ha dit...

Gràcies Joana,
Un petonet per tu

Albert ha dit...

Gràcies Joana,
Un petonet per tu

Montse ha dit...

ui, que m'havia perdut el de les sabates!!! se'm va passar.

Una de les coses més meravelloses és treure's les sabates, aixx... sobre tot després d'un dia d'haver caminat força o d'haver anat a una festa d'aquelles on "s'ha" de lluir taló d'agulla (que jo sóc tan idiota que de tant en tant me'n poso, perquè queda molt bonic, si, digue'm figa flor o millor digue'm massoca)

Ja t'ho dic ara: el millor és quan - si és un àpat- et treus les sabates a sota la taula (quin gustet) i si és un lloc on no hi ha taula que tapi, llavors t'has d'aguantar, argggg... és llavors que, quan arribes a casa, llances les sabates directament des del peu allà on caiguin i dius "Però que burra sóc, he tornat a caure en la trampa" i després fas un sospir d'alliberació "peuera"...

Anònim ha dit...

NECESSITO UN PARELL DE SABATES LLEUGERES ?
WWW.MARC-SABATES.COM

Anònim ha dit...

CATALUNYA és una nacio .
WWW.MARC-SABATES.COM
L ' EIXAMPLE
BARCELONA
CATALUNYA SOC SABATES , SOC CATALA.