EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimarts, de febrer 20, 2007

"La mujer de negro", Stephen Mallaratt


Adaptació de la novel.la amb el mateix títol de Susan Hill. Versió de Juan Vi Martínez i Ana Gimeno Sanz, dirigida per Eduardo Bazo. Intérprets : Emilio Gutiérrez CAba i Jorge de Juan. Al Teatre Apolo, un teatre nou amb un nom vell, del Paral.lel.
Fa uns anys ja vaig tenir l'oportunitat de veure aquesta obra i com diu el programa de mà es tornar a representar a Barcelona amb una direcció nova.
La posta en escena és realment nova, és a dir, més espectacular amb el que quasi en podríem dir efectes especials, dintre del que cap en un escenari.
Tanmateix, aquesta espectacularitat afegida només permet que un s'adoni que s'han invertit més diners en aquesta nova producció, però no vol pas dir que quedar enlluarnat per l'enginy, l'obra resulti més convincent. No, no hem sortit amb el pèls de punta, no emociona, resulta plana. Tot hi reconeguent que els actors fan un treball excel.lent, però hi ha quelcom que deixe indiferent.

4 comentaris:

Montse ha dit...

És que de vegades, un pressupost més elevat no fa que l'obra llueixi més, ja ho saps bé, tu, que has viscut (com jo) aquelles èpoques en què al teatre sortien amb quatre maillots i unes cortines negres de fons...

petonets, herald.

Albert ha dit...

hola arare,
Doncs sí. Fins i tot una vegada, que era en un grup de teatre, però sense actuar eh!, vaig estar pintant de blanc els quatre mobles que sortien.

Júlia ha dit...

Vaig veure-la fa alguns anys, ja aleshores em va semblar una mica ensopida, deien que feia molta por i a mi no me'n va fer gota, la veritat. Em sap greu pel Miliu, que és un dels meus mites personals de tota la vida, un gran actor que mereix més reconeixement.

Albert ha dit...

Hola júlia,
D'acord.
I ja veus que repeteixo al Poble Sec