EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de gener 01, 2009

Any Nou? Aquí no gaire nou

Aquí, a l'avinguda de Josep Tarradellas, no ha canviat res. Es diu, es promet que es treurà el monument al fundador de la Falange, però comença un any, quan fa més de trenta-tres anys que va morir Franco i encara hem d'aguantar la presència d'aquest homenatge al feixisme.





Afegit el dia 4 Gener 2009
La Vanguardia, a la pàgina 1 de la secció (rosa) de VIVIR, de Barcelona, llegim: La retirada de los vestigios franquistas de las calles de Barcelona se hace poco a poco y con retraso. El monumento de Primo de Rivera aún no tiene fecha de demolición. A sobre hi ha una foto semblant a la meva. A la pàgina 2 llegim: El primero de los monumentos que está previsto retirar es el de José Antonio Primo de Rivera -fundador de la Falange Española- que está en la avenida Josep Tarradellas...
Evidentment hom podria pensar que La Vanguardia ho ha fet a propòsit d'aquesta entrada meva del blog el primer dia de l'any, però ja sabem que aquests reportatges van a poc a poc.


6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

com dirien al tango, "treinta años no es nada", o eren vint?

Bon any!

Albert ha dit...

hahaha va morir el 20.11.1975, per tant fa 33 anys + 1 mes + 13 dies.

Bon Any Nou! L'actor Josep Maria Pou, des de l'escenari, ens va dir Bon 2010 perquè com es diu que el 2009 serà un desastre...

Francesc Puigcarbó ha dit...

i el col·legi d'arquitectes valencians, ha enviat una felicitació de Nadal dient bon 2011, que és quan calculen visar alguna obran nova.

ah! lo de veinte años,l és que em sembla que la lletra del tango deia "veinte años no es nada"

Albert ha dit...

Mira xic, de València ni l'arròs. Que no s'enfadin eh, pero m'ha arribat una nadala d'una empresa valenciana que felicita amb la tira d'idiomes, tot posant el castellà en primer lloc i el valencià no en el segon, sinó en el darrer.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Això de Valencia ni l´arròs-Ho deïa la meva mare.I jo hi vareig anar a parar, vull dir a viure, el Desembre de l´any 1975 justament un més desprès de morir el senyor Francesc.
Veig que a Barcelona, han cambiat els noms de molts carrers.
El saludo cordialment.Montserrat
El meu blog es diu Pensaments i memòrias d´una Rosa d´Abril

Albert ha dit...

Hola Montserrat,
Fins ara no m'havia adonat del teu comentari.
Aquesta dita també la dec a la meva mare, com també aquesta: "A València en mataren tres, no per lladres i per res, sinó perquè robaren la camiseta de Cristo"