EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dissabte, de novembre 06, 2010

Misteri de dolor


d'Adrià Gual.
Director Manuel Dueso
Teatre Nacional de Catalunya

M'ha agradat força l'obra, especialment si tenim en compte quan va ser escrita, vull dir que s'havia de ser molt valent per posar a l'escenari un text com aquest. De tota manera m'anticipo a la possible lectora anònima d'aquesta entrada per a dir que l'acció de la noia d'abaixar els pantalons del noi que desitja no solament és innecessària, sinó que no respon al personatge. Maria Rodríguez Soto fa el paper d'una noia que encara no sap res de les coses del sexe, apart de somniar i plorar al llit, però encara no ha tingut mai un home als braços i tot de cop li'n treu els pantalons, com una experta; tot el contrari de la Maggie de la famosa i recent obra de Tennessee Williams que fan al Teatre LLiure que ja és una dona amb anys casada.

De tota manera aquest desajust no treu que es tracta d'una gran peça literària del nostre Adrià Gual

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA,DONCS JO LA VAIG TRBAR,COM HO PUC DIR?....MOLT ENVELLIDA?POTSER NO ES LA PARAULA ,PERO NO SE COM EXPLICAR LA SENSACIO,TENS RAO AMB LO DE LA XIQUETA,PERO ELS DIRECTORS ACTUALS, ES VEU QUE ALS HI FA MOLTA "ILU" INCLOURE AQUESTES ESCENES.
ACABO DE VEURE "VIDA PRIVADA"....ESPERO LA TEVA OPINIO.
JUGANT.....

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola fa anys ja havia vist aquesta obra d´Adria Gual.
Et faré una pregunta tinc entés que D. Jacinto Benavente, li va copiar l´obra, titulantle La Malquerida , aixó es el que m´explicava el meu pare.
Jo fa molts anys en el Tetatre Romea vareig veurer una Obra que es titolaba L´Adriá Gual i la seva época.

Reb una abraçada desde Valencia, Montserrat