EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

diumenge, de juliol 17, 2011

Desaparecer


Espectacle a partir de textos d' Edgar Allan Poe traduiïts per Julio Cortázar
Director: Calixto Bieito
Intérprets: Juan Echanove i Maika Makovski
Música original de Maika Makovski
Pianista: Maika Makovsli
Teatre Romea

Desaparecer - Grec Festival de Barcelona from Barcelona Cultura on Vimeo.


Contes de terror i poemes de l'escriptor nord-amerlcà Edgar Allan Poe (1809-1849) com ara El corb o El gat negre són la base literària amb la qual Calixto Bielto ha construït el seu comiat del Teatre Romea per fer-se càrrec dels projectes internacionals del grup Focus.
El mestre del relat curt serà el seu principal company de viatge en aquesta aventura escènica, però no pas l'únic: l'acompanyen Juan Echanove, un actor amb qui ja va col•laborar a Plataforma, de Michel Houellebecq, vista al Romea l'any 2007, i Maika Makovski, la cantant i compositora mallorquina que és una de les veus més noves del panorama del rock i que, amb Bieito, afronta la seva primera experiència sobre un escenari.
Makovski ha compost per a l'espectacle una desena de cançons que giren al voltant de la idea de la desaparició i de la por d'afrontar la realitat. Tot plegat conforma un muntatge singular i ple de personalitat, on confluei¬xen la foscor de Poe, la renovadora visió de l'escena de Bieito, el talent interpretatiu d'Echanove i la potència artística de Maika Makovski.

2 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

BONA NIT ALBERT:
La veritat es que Barcelona, es una de les ciutats, on fan més Teatre.
T´he explicat alguna vegada que el meu poare feia teatre al Teartre Escola, amb l´Agrupació cultural Folklorica de Barcelona, d´on erem socis, i després dirigia el cuadre escenic en el Centre de lourdel del Poble Sec?. aixó va ser entre els anys 50 i 60.
Una abraçada, Montserrat

Albert ha dit...

Bona nit Montserrat,

Doncs no, no m'ho havies explicat, però gràcies, ara ja ho sé.

Certament molt del teatre bo que es fa a Barcelona o a qualsevol lloc del món té -en bona part- el seu orígen en el teatre d'aficionats perquè és una professió que demana entrega i amor.