EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de juliol 13, 2005

Cocktail o còctel i el Boadas Cocktail Bar

Arran d'un llibret de la casa Bacardí que es deia COCKTAIL BOOK i que anava de regal amb La Vanguardia de diumenge de fa uns deu anys llargs, em vaig aficionar els còctels.

Com el més bo del llibre eren els mojitos em vaig fer un tip i després vaig ampliar la cultura coctelera amb el llibre ELS CÒCTELS DEL BOADAS COCKTAIL BAR i "finalment" com qui va al metge anava al Boadas, del carrer Tallers, 1, cantonada amb la Rambla. A on anava com el malalt que va al metge a tractar temes coctelers amb l'experta, és a dir, amb la senyora Maria Dolors Boadas, que a més de portar la millor cocteleria d'Europa és l'autora de l'esmentat llibre.

O sigui que, amic lector, si encara no ho has fet, no et moris sense fer una visita al Boadas.

És un lloc petit, bonic, entranyable, acollidor, íntim i on es respira alta qualitat dintre d'una senzillesa perquè allò tant podeu trobar els qui fan un còctel abans d'entrar al Liceu com la que es pren un mojito quanja ha fet la compra a la Boqueria. La cosa és simple, tothom s'hi sent còmode.

3 comentaris:

Antoni des de Sant Pol ha dit...

Prenc bona nota i aquestes vacances espero resoldre-ho. Fan Margarites?

Albert de la Hoz ha dit...

En el llibre BEBER DE CINE, de José Luis Garci, NICKEL ODEON, 1997, escriu: "En España, la Margarita se prepara bien en muchos sitios; pero bien-bien, intentadlo en Boadas. Juro que allí las he tomado magníficas, a lo largo de los años ochenta, y varias veces, precisamente, con Luis Alcoriza. Boadas está en Barcelona, justo donde a las Ramblas les nace su vocación de aventuras marinas y el viudo Rius soñaba, al pasar por el Liceo, con Mariona Rebull y otros amores perdidos"

Antoni des de Sant Pol ha dit...

La resposta és tant o més engrescadora que el post, perfecte !