EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, d’agost 17, 2005

Navegant per l'Amazones




La primera foto s'explica sola, en la que vaig fotografiar un grup de la mateixa excursió pel riu en la que participàvem, crec interessant apreciar que els arbres creixen amb tota naturalitat negats d'aigua, després tenim una foto de l'excursió noctura en la que el guia va agafar amb les mans un caimà petit, però ja no depenent de la mare.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Albert. Gràcies pel teu comentari. De totes maneres, tu si que em fas enveja amb aquest vistge tant xulo! Podries posar les fotos al Flickr, és molt fàcil i et permet tenir-les totes concentrades. El teatre Moratín, després va ser cine Moratín i jo hi vaig anar, però.... NO RECORDO ON ERA!!! Si que és greu això de la memòria i, en aquest cas, encara més perquè un amic meu ha viscut a la portería del costat del Luz de Gas més de vint anys i jo hi he anat la mar de vegades. No som res.

Anònim ha dit...

Ummmmmm això es nou, ahir no ho vaig veure, boniques les fotos, però a mi els animalons...massa gra`cia no hem fan, de totes maneres ja que vas al lloc, les tens que palapr, es estrany que tu no goses agafar una anaconda, doncs no es tenen masses oportunitats de fer-ho a la vida, només per això ja deu ser emocionant, ara molta gràcia no que amb faria, la veritat.
Et trobes molts bixtos per tot arreu? o son només a llocs concrets?
Bé... continuo dient que el viatge i l'explicació molt interesant.
M.Àngels

Anònim ha dit...

a M. Àngels: els bitxos els trobes, però més aviat són els guies que et fan adonar; els de ciutat som una mica cecs a la selva. L'anaconda a la vista és impressionant i tenir-la a prop ja va ser molt
a dhamma: certament ha estat un viatge xulo i per això cada dia faig una entrega al bloc i no sé quin serà al darrer dia, però tu Déu n?hi do eh! Poder posar les fotos al Flickr no vol dir saber-ho fer