EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dilluns, d’agost 22, 2005

Santo Amaro, de l'Estat de Bahia

Les cinc primeres fotografies són del Ball Maculelé, que s'assembla força al nostre ball de bastons. Un ball prou atractiu com es veu pel fet que hi ha unes col.legials que hi tenen llur mirada fixada; també hi veiem un nen que s'està aplicant en la percussió. Observem que el ball està presidit per unes bahianes assegudes.

Aquestes fotos van seguides de dues que mostren l'interior de l'església de la Mare de Déu de la Purificació i una altra en la que hi ha la porta de l'església amb unes col.legials assegudes. Abans hem vist una casa baixeta blanca mig tapada per un minibus, es tracta de la casa on viu la mare de Maria Bethania i Caetano Veloso. Les altres fotos són del mercat, que crec són prou interessants.

3 comentaris:

acalpixca ha dit...

Otra vez, felicidades por las fotos. Las de hoy complementan perfectamente una de mis lecturas del verano: los Diarios de Lanzarote II de Saramago ("esa señora" a la que no conocía una antigua ministra de cultura el día que a "Sara" le dieron el Nobel...). En ellos está incluido el diario de viaje que Pilar, su esposa, escribió con la ocasión de una visita a Brasil para la entrega (¿recogida?) del premio equivalente a nuestro Cervantes pero para la lengua portuguesa. Describe muchos de los lugares que ahora nos estás mostrando con tus fotografías y describiendo (con un punto de vista muy diferente) con tus palabras.

Albert de la Hoz ha dit...

Agraeixo de tot cor els teus mots i que les fotos complementin el que has llegit. Jo sóc un simple turista amb dificultats òbvies de captar la realitat del país fora del que diu un guia d'agència i el que veig; mentre que Pilar del Río està en una posició de privilegi igual d'òbvies.

Anònim ha dit...

Avui he mirat d enou tot el que has penjat de nou, segueix sent interesant i amb unes fotos molt boniques... amb un gran "colorido", de fet, tot allà es color...imagino; bona l'observació del ball que fan , (similitut del nostre ball de bastons).
INtersant saber on viu la mer de la Maria Bethania i d'en Caetano Veloso...que per cert, algú amb va regalar un cd no fa molt...i que es deixa escoltar... hehehehe.
Moltes gràcies per seguir ensenyan-nos coses de alguns racons del Brasil.
Salutacions.
M.Àngels