EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de desembre 07, 2005

Fa avui 26 anys al TELEX/EXPRES


És prou evident que Federico Jiménez Losantos ha agafat darrerament certa notorietat perquè segons he llegit està a la tertúlia de la COPE. De tota manera per alguns ja fa molts anys que empipa als catalans i la prova és aquesta carta. Una carta que per molts els semblarà tova, però hi ha un detall que no vull deixar escapar els qui es creuen més que els altres. El detall està que tant en el blog com a la premsa apareix el meu nom real, mentre que molts blogs nacionalistes són de fet anònims i no cal dir que atrinxerar-se amb l'anonimat fa les coses més fàcils.
El dia 25 Gener 1981 va aparéixer a La Vanguardia un manifesta que de fet era contra la llengua catalana, aquest manifesta duia la signatura entre altres de Federico Jiménez Losantos i del que ahir esmentava Amando de Miguel

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Disculpa l'estil. No pretenia convèncer-te de res, és més pensava que reafirmava el que tu deies. Suposo que m'he expressat malament. Tindré en compte el teu comentari. Salutacions.

Pedro ha dit...

Vaja, veig que ho deus dir per mi. No et procupis, que les cartes que adreço als diaris sí que les signo, i me n'han publicat més d'una. No sé de què serveix que algú sàpiga el meu nom.
No SÓC nacionalista, tens tendència a etiquetar les persones.

Albert de la Hoz ha dit...

Pedro: A les meves entrades no personalitzo mai i no ets l'únic que té un blog anònim, més aviat sou majoria. Al principi de tenir blog un tal niqmad em va insultar. El plantejament correcte és perquè sou majoria i no si jo tinc interès en saber el teu nom. Dius que t'he etiquetat de nacionalista. A on? I si ho he fet una vegada, ¿ja és una tendència? ¿o potser m'etiquetes tu d'etiquetador?

Pedro ha dit...

Perdona Albert, ens llegim.

zapateroesgafe ha dit...

La verdad es que tu blog es bastante malo, paupérrimo diría yo. Podrías poner alguna imagen. Tanto leer basura da dolor de cabeza. Al menos podrías hacer como el resto de tus camaradas progres que se dedican a copiar comics de Forges; el tuyo ni eso; es pésimo. El estatuto es simple y llano naZionalsoZialismo.