EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de juliol 26, 2006

Fa avui 28 anys a Cuadernos para el Diálogo
Aquesta carta al director apareguda a Cuadernos para el Diálogo del 26 Agost 1978 es pot considerar continuació de l'article que la mateixa revista em va publicar el 22 Juliol 1978. Aquell article, que vaig penjar al blog del dissabte passat, era sobre l'ensenyament i l'escola; però el mateix dia 22 Cuadernos para el Diálogo publicava una carta sota el títol No al catalán, per tant, em vaig sentir involucrat i vaig contestar amb la carta que avui poso aquí.

5 comentaris:

Pedro ha dit...

Totalment actual.

Anònim ha dit...

He de dir que no m'hauria pensat mai, que, amb totes les seves mancances, el català acabés sent llengua vehicular a l'escola pública, crec que no s'ha valorat aquest fet en tot el que significa i suposa. Una altra cosa, per a mi, és l'ús social i tot això, que en alguns sectors ha anat enrera.

Montse ha dit...

Penso com Pedro: el tema és de rabiosa actualitat (sembla mentida que tingui tants anys)
petonets

Albert ha dit...

pedro, júlia i arare,
Totalment actual el fet que a la pell de brau hi ha qui ens nega la nostra ciutadania, però aquests dos escrits a Cuadernos para el Diálogo com el que poso avui a Triunfo va ser escrits el juliol del 78, quan la meva filla tenia 3 mesos. Ara té 28 anys i ha après en català a l'escola i a la universitat, per tant, sense baixar la guàrdia, s'ha guanyat molt. Clar que ho volem tot, és clar que sí, però sense oblidar el camí fet perquè en aquest camí molts s'hi han cremat.

Anònim ha dit...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » »