EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, d’agost 02, 2006

De vacances


Per fi la Redacció de L'HERALD DE L'EIXAMPLE tira la persiana avall i se'n va de viatge, encara que com estem a l'era de la incertesa, si la sortida va bé no serà gràcies a cap déu, sinó als anomenats personal de terra de l'aeroport de Barcelona, perquè com diu un d'ells : "És més important la nostra feina que les vacances dels altres"

Tanmateix, jo no veig clar que la disjuntiva sigui entre les vacances dels altres treballadors i la feina d'ells perquè col.laborar en la impopularitat de l'aeroport no és la millor forma de defensar el lloc de treball.

Desconec quina mena de penalització s'imposarà a l'esmentat col.lectiu, però tenint en compte que per ells l'important és la feina i no les vacances, el que es podria fer és garantir-los la feina tot l'any, sense festes ni vacances. Evidentment cobrant, però no com hores extres perquè per ells el que compte és el treball i no la festa.

Espero que l'endemà de la Mare de Déu d'Agost L'HERALD DE L'EIXAMPLE pugi la persiana i que els visitants d'aquest blog, tant si deixen el seu comentari com si no ho fan, hagin gaudit d'un molt bon estiu.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones vacances!!!
El que no van tenir en compte aquells impresentables (per no dir una altra cosa) d'Iberia, és que no tothom viatge per vacances, també hi ha gent que ho fa per feina o per necessitat i que la seva vaga per rebequeria els pot haver fet molt de mal. I la gent que fa vacances també les espera durant tot l'any perquè després vinguin uns "impresentables" a desfer-te-les

Dessmond ha dit...

Bon viatge i, sobre tot, bona tornada!

Albert ha dit...

fredric, moltes gràcies. El que dius és cert, fins i tot en els vols hi ha malalts per fer-se tractar en algun lloc.
dessmond,
moltes gràcies i a reveure per la blogsfera

Montse ha dit...

Et trobarem a faltar, Herald!
Un petonet, bones vacances i fins a la tornada!

(Ara vaig a veure allò de les fotos).

Anònim ha dit...

Jo també et trobaré a faltar, una abraçada i que vagi bé i que us ho passeu estupendament. No oblidis el blog i ja saps que quan tornis a obrir tindràs deures endarrerits.

Albert ha dit...

arare i júlia,
Moltes gràcies per les vostres amables paraules i quan torni, a poc a poc, m'aniré posant el dia.
Que ho passeu bé.

Mar ha dit...

Gracias por haberte pasado por mi blog "antes de después de las calores" y haberme dejado unas palabras tan amables. Me sumo a los deseos de Arare y Júlia.
Un abrazo.

Mar

Albert ha dit...

Muchas gracia mar.

Ferran Caballero ha dit...

Bones vacances Albert! T'esperem impacients.

Anònim ha dit...

Bones vacances i fins aviat!
M.Àngels

Pedro ha dit...

igualment Albet!

Anònim ha dit...

Where did you find it? Interesting read california mortgage refinancing california cash out centrifuge cell washers kentucky individual dental insurance Natural health and affiliate program Runco lcd projector bulb Michelin truck tires free shipping jordan phone card russia world war one medicare Pressure washers using Ativan discussion http://www.hummer-side-view.info/Methadone-in-percocet-512.html Zyrtec contraindicaciones State farm insurance discounts 3 years 47 Amateur tenns Kps health insurance Supplemental insurance to medicare 2006 alabama blue cross all kids health insurance http://www.cadillac-cts-8.info/car_speakers_subs.html