EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimarts, de juny 05, 2007

Foc davant de casa






L'entrada del dia 11 Octubre 2005 duu el títol d'OBRES DAVANT DE CASA perquè es varen començar dues obres, una de relativament petita i l'altra de les més grans dels darrers temps. Aquesta segona ocupa l'espai de l'antiga Bayer, on es fabricava la famosa Aspirina.
.
Avui al voltat de les dotze del migdia m'he quedat sense llum a casa i al cap d'una estona al sentir sovint les sirenes he sortit a guaitar a la terrassa i m¡he trobat amb l'espectacle que ofereix la primera foto.
.
La segona foto fa mitja hora que està feta.
.
Poc després de fer aquesta foto (1520 hores) m'he adonat que ja teníem llum a casa, he engegat la televisió i casualment he vist que Barcelona Televisió acabava una entrevista amb l'Herald de l'Eixample.
.
Com és normal els veïns no tenim cap explicació de res, fora de que primer ens hem quedat sense aigua, gas i llum. Ara tenim llum, però seguim sense gas i aigua.
.
Sembla estrany que els tècnics d'una obra tant important no tinguessin en compte de l'existència de les canonades del gas. Sembla que no hi ha víctimes, però a la segona foto es pot veure que l'espectec ha fet malbé part de la paret i ha fet un bon forat al carrer de París.
Això és el que diu EL PERIÓDICO

3 comentaris:

Júlia ha dit...

Me n'he assabentat a l'hospital, perquè el fill d'una altra senyora ingressada a l'habitació de la meva mare viu per allà. Al menys no hi ha ferits, però em sembla que no passen més desgràcies per atzar, la veritat.

Joana ha dit...

Doncs per sort no ha estat rés...
Les imatges espectaculars, aixó sí.
Un petonet.

Albert ha dit...

júlia i joana,

Gràcies per visita.
Doncs sí, ha estat espectacular. Jo he escandalitzat la família perquè m'hauria agradat que el foc hagués durant fins la nit perquè el foc a la nit és més espectacular, però això són coses de l'Albert...
Això ho sentit avui també, no passen més desgràcies perquè Déu no vol...