EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimecres, de maig 31, 2006

Fa avui 31 anys a El Correo Catalán
Els qui recordin esdeveniments del 1971, segur recordaran l'esbombori que es va muntar arran del llibre El varón domado d'Esther Vilar.

No pretenc aquí fer un resum de la seva obra perquè després de l'èxit d'aquest llibre en va treure d'altres, només em permeto dir que per les feministes ella no era feminista, però que tenia un discurs que encantava a les dones que no se sentien feministes. Evidentment va haver moltíssima polémica, va vendre molt bé els seus llibres durant un temps, era entrevistada per les televisions i ara fa temps que no se la sent.

Aquí poso una carta meva com exemple de què també hi vaig ficar cullerada, que és el que segueixo fent.

2 comentaris:

júlia ha dit...

Recordo molt bé el rebombori que es va muntar, això de provocar una mica -o molt- afirmant coses que van en contra -més o menys- del discurs progressista vigent sempre té èxit. Ai, quants anys fa de tot.

Joana ha dit...

Jo no ho recordo, tenía 10 anys i imagino que "no toca".
De totes maneres, moltes vegades, em molesta molt el "despit" amb que es parla de les feministes, com si fossim un "cau de llobes".
Jo SI soc feminista, m'agrada descriurem com una "feminista dialogant", perquè amb la paraula, podem arribar a molts llocs.
Un petó Albert.