EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de juliol 13, 2006

Fa avui 29 anys a l'AVUI






Sota el títol HOMOSEXUALS I MARXISME el diari AVUI em va publicar aquest article. Val a dir que va ser el primer article meu aparegut a la premsa, després se'm publicarien uns pocs més a l'AVUI i altres diaris. Quan l'AVUI em vapublicar aquest article ja havien aparegut moltes cartes al director.

Evidentment avui no diria el mateix, tant per raons objectives generals com la meva opinió respecte a certes coses; tanmateix, l'essencial segueix vàlid.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Les coses, afortunadament, han canviat molt respecte a aquest tema. El que va de baixa és el mètode marxista. Molt interessant recuperar l'article, de vegades tenim poca memòria.

Albert ha dit...

El mètode marxista segueix vàlid per mi, el problema és que hi ha moviments socials falsos, si mé no parcialment, com els okupes, antiglobalitzadors i ecologistes.

Anònim ha dit...

Sobre el mètode, estic més d'acord amb Termes en l'absència de determinisme i en que cal revisar molts dels plantejaments marxistes (opinió personal).

Albert ha dit...

Conec el nom, però no l'obra de'n Termes i com l'obra de Marx és molt àmplia passa com en la de Freud, que no es pot afirmar o negar tot. Evidentment no crec en el determinisme ni en l'historicisme, però sí en el factor classe; factor que sura també en els teus escrits encara que no l'esmentis.

Pedro ha dit...

En Termes és un gran historiador del catalanisme popular, la seva vessant marxista no la coneixia. Potser una mica més la d'en Josep Fontana.