EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de juliol 07, 2005

Nens, família, esglesía, acollida, etc.

Avui he sentit per la ràdio que falta una cinquanta per cent de famílies d'acollida de nens respecte a l'estiu de l'any passat. El motiu principal és que les famílies perden la il.lusió quan es troben que aquell nen que han tingut a casa i han estimat no el podran tenir mai com un fill, no el podran adoptar.

Per altra banda, a la manifestació dita a favor de la família, però en realitat en contra dels homosexuals, hi havia un noi que duia una pancarta que deia "Yo no soy un experimento". Segur que es tracta d'un noi d'una família estructurada i que per descomptat ningú no vol ser un experiment, com tampoc ningú voldria veure's amb la necessitat de ser adoptat o ó acollit durant l'estiu per una família d'acollida.

Resulta ser que hi ha famílies perfectament homologades per l'Església Catòlica i per associacions tan nostrades com http://www.e-cristians.net/cream/?site=ecristians&idioma=ca&page=8&post=6045 que igual que no donen carta blanca pel matrimoni a les parelles del mateix sexe, caldria que tampoc no la donessin a totes les parelles home-dona perquè hi ha molts homes ben mascles i moltes dones ben femelles que maltracten els seus fills i, per tant, abans d'atorgar el sagrament convindria que passessin un test d'idoneïtat com es fa en el cas de l'adopció. Només aleshores, tindríem la certesa que un fill no és un experiment -com deia el noi de la manifestació de Madrid- o carn d'adopció. I no cal dir que potser val més tenir uns pares homosexuals que no uns pares que peguen o es droguen o que protitueixen els fills. Tot això passa, però sembla més important el matrimoni gai.

Una de les proves que es tractava d'una manifestació contra els homosexuals és l'actual campanya a favor d'Aquilino Polaino.

Val a dir, que l'esmentada associació està dirigida per un ex-militant nacionalista, però hom pot veure a l'esmentada web que ofereix la informació en "Català" o "Español" i és que quan es tracta de fer proselitisme cal ser pragmàtic