EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de maig 11, 2006

REMAKE, de Roger Gual


Acabo de veure la pel.lícula REMAKE. Direcció/guió: Roger Gual. Intérprets: Juan Diego, Sílvia Munt. Eusebio Poncela, Mercedes Morán, Mario Paolucci, Gustavlo Salmerón, Alex Bredemühl, Marta Etura, Juan Navarro. Espanya. 95 minuts.

Es tracta de la trobada que fa dues parelles amb els seus fills ja grans en una masia que trenta anys abans, eren joves, havien fet una vida una mica hippy i se suposa que havien fet allò tan desitjat aleshores com era l'amor lliure.

Aquestes parelles ara esta divorciades i surten doncs tots els odis i ràbies acumulades o, en el millor dels casos, adormides.

Els pares estan frustrats de com els hi han anat les coses i de veure que els seus fills tampoc no van bé, els fills empipats perquè quan els pares eren joves semblava que els donaven un món meravellós i resulta que ells també estan frustrats i fan pagar les seves faltes als pares.

Evidentment en el aquest match generacional es diuen coses intel.ligents, però pel meu gust la pel.lícula no està reïxida. No l'he disfrutada.