EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimarts, de juliol 03, 2007

II SEGONA ÈPOCA D'AQUEST BLOG

La meva primera entrada o post en aquest blog va ser el dia 3 Juliol 2005, és a dir, que avui el blog fa dos anys.

Aquest blog va néixer amb la finalitat única de fer el que dic més amunt: Opinions, normalment, acompanyades d'imatges, sobre diferents aspectes de la nostra vida quotidiana, que tan poden ser qüestions socials, polítiques, com el llibre que he llegit o l'obra de teatre o de cinema que he vist. Hi cap tot, records o viatges o excursions, que poden ser també pel meu barri.

La realitat, tanmateix, ha estat que sense adonar-me vaig fer en un moment determinat certa polèmica i tot i que m'agrada la polèmica, m'agrada ser agent provocateur o, com diuen altres, franctirador, el cas és que potser no lliga avui anar amb un tema dur i demà parlar d'una pel.lícula.
Els blogs, cosa normal i respectable, s'han anat especialitzant i mentre hi ha uns que són purament polítics, uns altres són creatius i uns altres són una mescla de tot plegat.

El meu potser peca de ser massa personal en el sentit de posar les coses que faig, cosa que poden no interessar, una mena de diari.
El resultat és que durant força temps les dues persones o blogaires que es podien considerar comentaristes del meu blog han estat la julia i la montse, per la qual cosa n'estic molt agraït. Evidentment hi ha altres blogaires que també han tingut la gentilesa de posar aquí algun comentari i tot que també agraeixo, no podem dir que han esta regulars. Cosa que dic sense ànim de crítica, sinó per ser exactes.

La conseqüència d'això és que ha estat una mica malaltís per la meva part perquè mirava al blog per a veure si hi ha algun comentari, més exactament si la júlia o la montse hi havien escrit alguna cosa, com si elles fossin responsables de la molta o poca animació del meu blog. Si el meu blog ha estat o és poc animat, l'únic responsable en sóc jo.
O sigui que el meu blog continua, segurament amb més pauses que abans.
Abans la meva falera era només el blog, avui la meva falera són les fotos de tal manera que en dos mesos he posat al Flick 1201 fotos respartides en 13 àlbums de viatges, 3 àlbums de natura i 9 àlbums personal. Alguna de les fotos posades abans d'ahir ja ha tingut 12 visites i algunes fotos ja estan com a favorites als àlbums d'altres del Flick.

I les fotos tenen música si es miren en video, al YouTube. A l'abril tenia 24 videos i ara en tinc 101 videos, mentre hi ha videos que tenen poques visites, hi ha un que en menys d'un mes ja l'han visitat 100 persones. Evidentmen l'èxit no sempre està relacionat amb la qualitat. El que jo considero un dels millors, amb fotos fetes al Parc Cervantes, no ha tingut èxit ni a YouTube ni al blog. Curiosament més d'un video està a la web d'una agència de viatges o en un venedor de finques. Una web sobre la Plaça del Diamant té també el video en el que dic els primers mots de La Plaça del Diamant.
A tot això, jo sempre amb les coses personals, aquestes que no interessen ningú, el setembre tinc decidit fer un curs per a mirar d'entrar a la universitat com a més gran de vint-i-cinc anys. Lògicament aquest repte farà que el blog passi a un nivell inferior.
Gràcies els qui ha llegit fins al final.
Per si de cas, em permeto assenyalar que tot i que no es permeten fer comentaris, en el perfil hi ha la meva adreça electrònica i qui tingui interès a dir-me alguna cosa em pot escriure perquè jo sempre responc.