EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

divendres, de setembre 19, 2008

Londres - 14 Setembre

Aquest darrer dia és el dia que més assoleiat dels quatre, la qual cosa sempre s'agraeix, encara que s'agraeix més que gairebé es pot dir que no ha plogut gens si descomptem les quatre gotes quan érem a la terrassa de Barbican.
.
Encara que l'hotel no era per a tirar coets està situat en una plaça ben bella, concretament Norfolk Square, a Paddington, que té el mig un típic parc anglès, primera foto.
.
Tot fent camí de nou a la plaça Trafalgar, aquesta vegada no era per a visitar la Gal.leria Nacional, sinó la National Portrait Gallery, que de fet satisfar tots els gustos pel que fa a l'art del retrat perquè hi trobem la gal.leria de pintures en les que hi ha els rei i reines d'Anglaterra, amb aquells retrats que tots hem vist en els llibres, com podríem dir de Enric VIII i d'Elisabet I. I per altra banda trobem retrats fets amb una càmera, com podríem posar per exemple la característica foto en la que James Joyce està fotografiat en barret. La fotògrafa va dir que duia el barret per un problema que tenia a la vista.
.
Diuen que les tradicionals cabines telefòniques, de vermell victorià, són una espècie en extinció. I sembla que és cert perquè ja se'n veuen de modernes... O sigui que, per si de cas, aquí n'he posat dues bessones.
.
Com el temps passa de pressa i per la tarda havia d'agafar l'avió, si un dia no podia fer tard pel dinar és aquest. O sigui que he agafat el metro per St. James's Park per dinar a The Quilon, que està al carrer Buckingham Gate, com es pot endevinar prop del Palau de Buckingham, tanmateix segur que la reina no hi ha dinat mai perquè, categories al marge, és cuina índia. Confesso que aquest restaurant, com els dos anteriors, tenen una estrella Michelin, però cap dels tres arriba als que a Barcelona també en tenen una. Tot això ja està comentat a l'altre blog.
.
La darrera foto està feta al restaurant.
.


Totes les fotografies fetes a Londres