EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

diumenge, de març 26, 2017

Cartas de amor, d'A.R. Gurney


Teatre Poliorama

Versió i Direcció: David Serrano
Intérprets: Julia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán

CARTAS DE AMOR

D'A.R. Gurney
L'obra es centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que, sentats l'un al costat de l'altre davant les seves respectives taules o escriptoris, llegeixen en veu alta les notes, cartes i postals en les que durant quasi 50 anys s'expliquen esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.


Andrew Makepeace Ladd III i Melissa Gardner, ambdós nascuts en una família rica i de bona posició, són amics de la infància, i la seva correspondència comença amb una targeta d'agraïment per un aniversari, i continua amb postals des dels seus destins d'estiueig. Es succeeixen cartes en les que es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu periple en internats i universitats. Mentre que Andy estudia lleis a Yale amb excel·lents notes, Melissa va de col·legi en col·legi suspenent. Mentre que Andy se'n va a la guerra, Melissa es casa, però el seu nexe amb Andy roman fort i manté el contacte fins i tot quan aquest es casa, es converteix en advocat d'èxit, es fica en política i, finalment, és escollit per al Senat dels Estats Units. Mentrestant, amb un matrimoni destrossat, Mellisa flirteja amb l'art i els gigolos, beu més del que hauria i es veu separada dels seus fills. Amb el temps, ella i Andy tenen una breu aventura amorosa, però ja és massa tard per a ells.
Veure a Barcelona a Julia Gutiérrez Caba és un luxe, fa dècades que la vaig veure a Flor de cactus. L'actor noel coneixia i fa un bon treball, però cal dir que el paper que li dóna el director és més posat que el que fa l'entranyable Julia.
El text és bonísim, és un gran retrat de les complicades relacions home-dona-home-dona-home-dona...i així fins a l'infinit.
Una obra per a gaudir-la 

Teatre Poliorama

Grup de Teatre de Sant Hipòlit                    Sala Cabanyes de Mataró