EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

divendres, de maig 30, 2008

Bridal Week i més

Em vaig casar pel civil en temps de Franco, és a dir, quan aquest percentatge de casaments era baixíssim i a més, no vam fer acomiadaments de solter/a, ni llista de noces i anavèm vestits exactament com quan ens vam conéixer l'any abans.
.
Encara que econòmicament no sigui decisiu crec que és un despropòsit queixar-se i al mateix temps llençar en un dia una xifra substancial de diners. Per descomptat que estic a favor que ho facin tots aquells que això no els representa un daltabaix econòmic perquè tothom té dret a guanyar-se la vida i no hi ha cap dubte que al voltant de la moixiganga del casori hi ha un munt de negocis que fan bullir l'olla a moltes cases.
.
Així que quan la núvia no és reina per un dia, sinó que l'endemà les seves despeses no es veuran afectades per l'interès de l'euríbor, aleshores em sembla fantàstic que llueixi un dels vestits que han desfilat al certàmen Bridal Week.
.
Suposo que és perquè sóc fill i germà de modistes que la moda sempre m'ha atret i, per tant, sempre m'he fixat en la manera de vestir de les dones.
.
Tot i que, per les raons que he posat al principi, el món de les cerimònies nupcials em resulta totalment aliè, he fet una visita al certàmen per a veure que s'hi despatxa.

.
Per una banda hi ha col.leccions que tenen un línia clàssica, però que introdueixen elements nous per donar un aire de vaporositat i, per descomptat, de luxe. Encara que pel meu gust m'ha semblat més interessant la col.lecció que poso en primer lloc.
.
Com es pot veure és una línia més agosarada i que no resta feminitat, elegància i color perquè, al contrari dels homes, la principal qualitat del vestuari de la dona és el color, el color dona vida i si molts casaments es fan a la primavera el millor ritu que es pot retre a la primavera és posant-hi color.
.
No dic els noms de les col.leccions perquè no vull que es consideri aquesta entrada publicitat.