EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

diumenge, de gener 17, 2016

La tristesa de Salma Hayek

A La Vangurdia del 24.11.2015 hi havia un petit reportatge sobre el vestit que duia l'actriu Salma Hayek, que en el titular deia "escote de vértigo". Es tractava d'un acte organitzat per la London Evening Standard Theatre Awards.

El reportatge diu que a l'actriu mexicana li agrada mostrar i lluir els seus atributs, cosa que fa repetidament a totes les seves aparicions públiques. 

El reportatge acaba amb unes paraules de Salma Hayek: "“En el pasado, cuando intentaba imaginar qué aspecto tendría a mi edad, me sentía horrorizada. Pero ahora me doy cuenta de que todavía puedo ser guapa y que aún puedo sentirme muy a gusto con la vida aunque ya me esté acercando a los 50”, aseguró recientemente a la revista OK! .

Amb aquestes paraules l'actriu es delata. Sap que malgrat la seva indiscutible bellesa i que és també indiscutiblement un bona actriu, no té la feina que voldria perquè injustament els productors les volen joves, mentre que no els fa res posar a la pantalla vells com Robert Redford, Clint Easwood, etc.

Ella, com tantes, han recorregut als serveis de la cirugia plàstica, però això no són cap panacea, tant Salma Hayek com Nicole Kidman s'han engrandit els pits, però, això els ha donat més feina? Sembla que no.

Quin és el resultat. Suggereixo que mireu atentament la cara de Salma i us adonareu que, encara que La Vanguardia digui que és una dona segura de sí mateixa, la seva mirada desprén tristesa. No és estrany, tanta cirugia plàstica i tanta assistència a actes del ram i l'únic que aconsegueix és que es parli del seu cos.