EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

divendres, de juny 27, 2008

Marsella es fa a la marCom ha estat la primera vegada que he visitat Marsella no puc fer comparacions sobre els canvis que s'hi han produït, però pel que m'he pogut assabentar sembla que les millores han estat significatives.


El que és evident que Marsella és una ciutat que viu realment de cara a la mar i la millor prova és que, com es veu per la primera foto, l'Ajuntament està al Quai du Port.


I no hem de menystenir l'església de Notres Dame de la Garde que encara que a dalt d'un turó, es fa ben visible des del port, de nit i de dia, com es veu a la segona foto. La Mare de Déu que s'hi venera és la patrona dels mariners i com es pot veure l'altar està referit al món mariner com tots els elements decoaratius del seu interior.


La morfologia d'aquesta zona de la Provença és qualsevol cosa menys lineal, està plena de illes, illots i cales, i si afegim les necessitats d'expansió portuària ens trobem que hi ha una certa abundància de fars i jo tinc la feblesa de fotografiar-los tots, encara que aquí no hi són tots.