EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

diumenge, de juliol 17, 2011

Desaparecer


Espectacle a partir de textos d' Edgar Allan Poe traduiïts per Julio Cortázar
Director: Calixto Bieito
Intérprets: Juan Echanove i Maika Makovski
Música original de Maika Makovski
Pianista: Maika Makovsli
Teatre Romea

Desaparecer - Grec Festival de Barcelona from Barcelona Cultura on Vimeo.


Contes de terror i poemes de l'escriptor nord-amerlcà Edgar Allan Poe (1809-1849) com ara El corb o El gat negre són la base literària amb la qual Calixto Bielto ha construït el seu comiat del Teatre Romea per fer-se càrrec dels projectes internacionals del grup Focus.
El mestre del relat curt serà el seu principal company de viatge en aquesta aventura escènica, però no pas l'únic: l'acompanyen Juan Echanove, un actor amb qui ja va col•laborar a Plataforma, de Michel Houellebecq, vista al Romea l'any 2007, i Maika Makovski, la cantant i compositora mallorquina que és una de les veus més noves del panorama del rock i que, amb Bieito, afronta la seva primera experiència sobre un escenari.
Makovski ha compost per a l'espectacle una desena de cançons que giren al voltant de la idea de la desaparició i de la por d'afrontar la realitat. Tot plegat conforma un muntatge singular i ple de personalitat, on confluei¬xen la foscor de Poe, la renovadora visió de l'escena de Bieito, el talent interpretatiu d'Echanove i la potència artística de Maika Makovski.