EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

divendres, d’agost 17, 2007

Milà i Como

Molt abans de lligar el viatge a Irlanda, vaig preparar un curt viatge a Milà amb escapada a Como.

A Milà vaig ser-hi ja fa més de vint anys, aleshores vam anar en cotxe i no oblidaré mai que amb el cotxe vam anar a petar a la plaça de la Catedral, un lloc on no hi ha cap cotxe. Quan em vaig adonar de l'error, enlloc de sortir pitant, flegmàticament vaig sortir del cotxe corrent per fer-li una foto amb la catedral gòtica al fons.

L'anada de finals del juliol passat ja no va sé doncs una descoberta, però em va agradar tornar a fer un cafè a la Galleria Vittorio Emanuele i badar, altra cosa no podia fer, per la Via della Spiga i fer-me amb algun CD a la Casa Ricordi, nom que sona més simpàtic que Virgin perquè la Ricordi fa prop de doscents anys que es dedica a la música.
Una cervesa quan el dia s'acaba és una cosa diferent si es fa a qualsevol lloc a la vora del canal ALZAIA NAVIGLIO GRANDE, com es veu a la foto.
El dia 29 de Juliol vam fer una escapada a Como que està a uns trenta minuts amb tren des de Milà. La visita va valdre la pena perquè la ciutat té construccions interessants, totes les que envolten la plaça Cavour, amb la Catedral com element principal, i a més, evidentment l'encant del llac que compte amb l'alicient, que es pot contemplar des del mirador que hi ha a dalt de la muntanya, que s'hi arriba amb funicular.