EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dimarts, de juny 05, 2007

Foc davant de casa






L'entrada del dia 11 Octubre 2005 duu el títol d'OBRES DAVANT DE CASA perquè es varen començar dues obres, una de relativament petita i l'altra de les més grans dels darrers temps. Aquesta segona ocupa l'espai de l'antiga Bayer, on es fabricava la famosa Aspirina.
.
Avui al voltat de les dotze del migdia m'he quedat sense llum a casa i al cap d'una estona al sentir sovint les sirenes he sortit a guaitar a la terrassa i m¡he trobat amb l'espectacle que ofereix la primera foto.
.
La segona foto fa mitja hora que està feta.
.
Poc després de fer aquesta foto (1520 hores) m'he adonat que ja teníem llum a casa, he engegat la televisió i casualment he vist que Barcelona Televisió acabava una entrevista amb l'Herald de l'Eixample.
.
Com és normal els veïns no tenim cap explicació de res, fora de que primer ens hem quedat sense aigua, gas i llum. Ara tenim llum, però seguim sense gas i aigua.
.
Sembla estrany que els tècnics d'una obra tant important no tinguessin en compte de l'existència de les canonades del gas. Sembla que no hi ha víctimes, però a la segona foto es pot veure que l'espectec ha fet malbé part de la paret i ha fet un bon forat al carrer de París.
Això és el que diu EL PERIÓDICO