EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dilluns, de juliol 23, 2012

Chartres, Bretanya, França.

Només deixar l'aeroport de París s'ha fet via cap a Chartres per a visitar la sevaimponent catedral gòtica. Aquesta catedral és possiblement de les que es va construir més depressa, només vint-i-sis anys, que ara ens poden sembla una barbaritat, però aleshores algunes duraven segles. Una caractrística important d'aquesta catedral és que va ser de les primeres en l'estil gòtic. Tanmateix en ulls d'avui el detall més sobresortint és que com es va construir en un poblet, Chartres, que se'l coneix gràcies a la catedral, està voltada de casetes i camps que no li fa ombra, que vol dir que des de gran distància es fa visible aquesta gran catedral.
En aquesta fotografia, feta a uns mil metres de distància, es pot veure la seva magnificiència i que no hi ha cap immoble que la tapi

Com és lògic l'ajuntament de Chartres té molta cura de l'entorn de la catedral i un jardí del costat n'és la prova.


Tinc afició a les imatges no religioses a les esglésies o temples que evidencien una mena de sincretisme
A la nau central hi ha un laberint de 262 metres amb rajoles negres i blanques, apareix traçat a terra. Sense cap dubte, es tracta d'un element enigmàtic i misteriós, però de difícil interpretació. El laberint només ofereix una ruta possible en els seus 11 cercles concèntrics fins arribar al centre. Certament només hi ha una ruta possible perquè el final sempre hi trobem la mort.