EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de maig 10, 2007

Agata Ruiz de la Prada, la Caixa i Pedro J.


Quan fa unes quantes setmanes vaig rebre l'Agenda de CaixaForum em va cridar l'atenció que s'anava a fer una exposició d' Agata Ruiz de la Prada. Evidentment avui ja no sorprèn que una modista tingui el mateix tractament que un artista perquè el 2001 Armani va exposar al Guggenheim de Bilbao.


Al dir que em va cridar l'atenció no vull pas dir que em sembli bé o malament, però sóc una persona que es fixe amb els noms. Com és prou conegut l'esmentada artista, ara ja no podem dir modista, és la parella sentimental del periodista Pedro J. Ramírez.
Quan Pedro J. Ramírez, 1952, era director de Diario16 ja va demostrar que era un anticatalanista confès, si més no a mi m'ho va demostrar el 1978 arran d'una polèmica a partir d'unes declaracions del President del PEN CLUB CATALÀ, però no tot és història, podem llegir que el 9 d'abril Telemadrid, la cadena de televisió propietat de la Comunidad de Madrid, va emetre un reportatge de la productora del diari El Mundo -El Mundo TV- titulat Ciudadanos de Segunda sobre una suposada persecució del castellà a Catalunya. I l'esmentat periodista és el director del diari El Mundo.


Sé molt bé que fora les qüestions fiscals, el que fa la parella sentimental no té perquè implicar a l'altre. Em consta que Agata Ruiz de la Prada, 1960, ha estudiat disseny a Barcelona i que ha fet algun disseny d'homanatge a Joan Miró, però també sé que Pedro J. Ramírez té una polèmica piscina a Mallorca i que té en contra els ecologistes i se suposa a la ministre del ram Cristina Narbona que es va haver d'empassar un trágala de Rodríguez Zapatero. Doncs en aquesta piscina també es banya l'artista que m'ocupa.


Això em fa pensar que, a la piscina la nostra artista s'ho passa d'allò més bé tot escoltant la COPE o llegint EL MUNDO. I és que no estic tractant aquí un tema d'ideologia, d'esquerres o dretes. Quan Pedro J. dirigia Diario16 era d'esquerres i després esdevíngué amic d'Aznar. Tot això està molt bé i no m'hi fico. El que no em sembla tan bé és que des dels seus mitjans faci una clara campanya contra la llengua catalana.


Segurament que amb tot això Agata Ruiz de la Prada no hi té res a veure, però em crida l'atenció.


Com també em crida l'atenció que aquest diumenge sigui el darrer dia d'aquesta exposició i també em crida l'atenció que a ningú més li hagi cridat l'atenció.