EL MEU LOGO

EL MEU LOGO
a

dijous, de juliol 10, 2008

Curs on-line de fotografia digital Nikon

Fa força temps que vaig comprar una càmera digital Nikon que em permetia fer-me del Club Nikonistas, la importància del qual és que et permet fer un curs on-line de fotografia digital. Aquest curs està dirigit professoralment per l'escola de fotografia IDEP de Barcelona.

Aquest curs està compost de quatre nivells i que per passar al segon nivell cal haver aprovat el primer. Així successivament, tanmateix per passar el Nivell IV no hi ha exàment, sinó un projecte en el que hom pot triar, per exemple jo vaig triar paisatge urbà, però podria haver estat paisatge natural, retrat, experimental o reportatge. I dins de la proposta un tema, que jo vaig triar posar la ciutat és moviment.

Malgrat ser conscient que per les característiques del curs om ja pot suposar que no és de gran volada i que també té, inevitablement, un tint comercial no treu que avui per la tarda m'ha fet molta il.lusió rebre l'email en el que he acabat el curs i rebré el corresponent diploma.



















Tot i que vaig enviar nou fotos, en poso aquí quatre. La primera té la gràcia que al final de les bicicletes del Bicing, passa pel centre de la plaça Espanya la camioneta del Bicing;














a la segona tenim un cotxe que passa davant d'una casa georgiana de Dublín















a la tercera un noi vola davant del MACBA
i la darrera és la simple sortida del metro.

Com sempre, el professor d'IDEP, comenta les fotos, em permeto assenyalar que arran del senzill tema de la darrera foto em suggereix que doni una ullada a les fotografies d' Alexei Titarenko, doncs ja ho sabeu.